Οι Ισπανοί θυμούνται τον Πέτρο Μαρινάκη με… φόντο τα μαλλιά του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Πέτρος Μαρινάκης να έχει φύγει από την Ισπανία εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια (1997) ωστόσο εκείνοι δείχνουν να μην τον έχουν ξεχάσει ακόμα. Ή έστω να τον θυμούνται με… διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας “colgadosporelfutbol.com” κάνει εκτενή αναφορά στην παρουσία του σκάουτερ του ΟΦΗ στην Σεβίλλη αφήνοντας ωστόσο αρκετές αιχμές για την αξία του!

Μάλιστα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “γεννήθηκε στο μυθικό νησί της Κρήτης, όπως μυθική ήταν η παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, επειδή θεώρησε εκείνος ότι είναι μυθικός”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας

“Το καλοκαίρι του 1996 ήρθε στην Σεβίλλη από τον Ολυμπιακό, σαν πρωταγωνιστής σαπουνόπερας με άθλιο μαλλί, ένας ποδοσφαιριστής που λέγεται Πέτρος Μαρινάκης. Ο Μαρινάκης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1968 στο μυθικό νησί της Κρήτης, όπως μυθική ήταν η παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, επειδή θεώρησε εκείνος ότι ήταν μυθικός. Ο Πέτρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΦΗ και στην συνέχεια πήγε σε μια ομάδα με δύσκολο ελληνικό όνομα που ήταν ο Ολυμπιακός και όπου κατά κάποιο τρόπο έδειξε ότι έχει τα επαρκή προσόντα για να έρθει στην Σεβίλλη σε μια εποχή όπου στην ομάδα αγωνίζονταν ταλέντα από την περιοχή όπως οι Κολούσο, Μόρναρ, Γέλισιτς με αποτέλεσμα στο τέλος να έρθει ο ντροπιαστικός υποβιβασμός.

Ο Μαρινάκης δεν υπέφερε καθόλου από αυτό γιατί μετά από την παρουσία του σε 11 παιχνίδια όπου το επίπεδο του ήταν λυπηρό, έφυγε τον Μάρτιο για την Ελλάδα ελπίζοντας ότι θα εξελιχθεί ξανά σε ένα αστέρι του ποδοσφαίρου. Ο Μαρινάκης ήταν τόσο μεγάλος που η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων δεν τον θυμάται, ούτε καν στην Σεβίλλη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook