Μια Ομιλίτισσα, υποψήφια για τον τίτλο της “Μις Κόσμος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ένθερμη οπαδός του ΟΦΗ, η Μαρία Τσαγκαράκη είναι υποψήφια για τον τίτλο της “Μις Κόσμος” στον διαγωνισμό που θα γίνει στην Κίνα τον επόμενο μήνα. Η Μαρία κατάγεται από Ομιλίτικη οικογένεια καθώς ο πατέρας της, Μηνάς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ενώ και η ίδια με δηλώσεις της δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την ομάδα.

Η Μαρία Τσαγκαράκη είχε κερδίσει τον τίτλο της “Μις Κρήτη” το καλοκαίρι του 2009 και λίγους μήνες αργότερα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο αθλητικό περιοδικό MVP είχε πει για τον ΟΦΗ«Ναι η αλήθεια είναι πως υποστηρίζω τον ΟΦΗ. Πέρα από το ότι είναι μια από τις τοπικές μας ομάδες, λόγω του μπαμπά μου θα έλεγα ότι μεγάλωσα με αυτή την ομάδα. Βέβαια χαίρομαι και για τον Εργοτέλη που βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία» και αναφερόμενη στον πατέρα της πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου έχει περάσει το γονίδιο και το αθλητικό πνεύμα. Να φανταστείτε ότι αν και πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ακόμα και τώρα γυμνάζεται. Είχα λοιπόν τα ερεθίσματα. Βέβαια σαν ποδοσφαιριστή δεν τον θυμάμαι, βλέπετε δεν είχα γεννηθεί, όμως το θυμάμαι σαν προπονητή, μάλιστα με έπαιρνε αρκετές φορές μαζί του στο γήπεδο».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook