Από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον ΟΦΗ… (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κένταλ Ουκάρ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και σίγουρα όλοι θα έχουν να θυμούνται τον άψογο χαρακτήρα του αλλά και την γκολάρα που έβαλε στο ματς με τον Διαγόρα.

Ο 31χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά αποτελώντας προσωπική επιλογή του Γιάννη Χατζηνικολάου (ο ίδιος τον είχε φέρει και στον ΟΦΗ). Η πρόταση του Πλατανιά στον Ουκάρ είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο εκείνος περίμενε να δει αν υπάρχουν πιθανότητες παραμονής του στον ΟΦΗ. Κάτι που δεν έγινε αφού ο ίδιος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αναστόπουλου. Έτσι, συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους.

Ο Γαλλομαροκινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε φουριόζος την πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στο ματς με τον Παναιτωλικό τον άφησε εκτός για 8 ολόκληρους μήνες. Με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο ματς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Ωστόσο το γκολ που θα έχει να θυμάται ο Ουκάρ είναι στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς ήταν εκείνο που «σφράγισε» την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ.

Πέρυσι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος μόλις σε 10 ματς ωστόσο κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ (στο ματς με την Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο). Ο ίδιος ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και πάντοτε ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αποτελώντας μονίμως ένα από τα καλύτερα παιδιά που υπήρχαν μέσα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ.

Δείτε την γκολάρα του Ουκάρ στο ματς με τον Διαγόρα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook