Έγραψες ιστορία Βαγγέλη Βλάχο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο… επικίνδυνος Βαγγέλης Βλάχος – που επί της δικής του εποχής ο ΟΦΗ γλύτωσε τον υποβιβασμό λόγω του ΚΟΣΜΟΥ του και των προσωπικοτήτων που είχε σαν παίκτες, φαίνεται πως κάτι… έχει με τον ΟΦΗ και συνεχίζει να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει συνέλθει ακόμα από το “κάζο” της μεταγραφής του Ιωαννίδη που επέλεξε τον ΟΦΗ αντί για την ομάδα του και φρόντισε να τον εξισώσει με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, γνωστός από την αποτυχημένη θητεία του στον ΟΦΗ, φρόντισε λοιπόν να γράψει ιστορία λέγοντας την απίστευτη ατάκα: “Αν για 10.000 ευρώ διαλέγεις τον ΟΦΗ ή τα Γιάννινα (σ. σ. μπηχτή για τον Τσουκαλά), τότε δεν κάνεις”. 

Αχ, Βαγγελάκη… Πόσο λίγος ήσουν για τον ΟΦΗ…

Όμως, η παραπάνω τοποθέτηση δεν ήταν η μόνη που μπορεί να… γράψει ιστορία αφού στην συνέχεια (ρίχνοντας τις ευθύνες στις… φιλοδοξίες του παίκτη) λες και ο Ιωαννίδης θα παίζει σε ομάδα της γειτονιάς του είπε πως: “Ο Ιωαννίδης ήταν ένας παίκτης που λόγω θέσης και ηλικίας μας έκανε. Όμως δεν θα παρακαλάμε κανένα. Αν δεν θέλει να έρθει ας πάει στο καλό! Αν δεν έχεις το θάρρος και τις φιλοδοξίες να φορέσεις την κιτρινόμαυρη φανέλα, τότε δεν μου κάνεις! Στην ΑΕΚ πρέπει να παρακαλάς για να έρθεις. Να παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο και να ψάχνεσαι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook