Πολύ καλές εντυπώσεις ο Βιτώρος – ανεβαίνει ο Μονιάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει μέχρι τώρα ο Γιάννης Βιτώρος που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Νίκου Αναστόπουλου ενώ ανεβαίνει συνεχώς ο Μανώλης Μονιάκης.

Ο Βιτώρος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον Γιούχτα όμως όπως και να’ χει είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν φοράς την φανέλα ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός μέσος έχει θράσος και μεγάλο ταλέντο έχοντας δείξει τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Αναστόπουλος άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του.

Μέχρι στιγμής, ο Βιτώρος χρησιμοποιείται ως “10αρι” και τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η ταχύτητα, η γρήγορη σκέψη αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια.

Όσον αφορά τον Μονιάκη, έπειτα από μια σαιζόν αγωνιστικής απραξίας, δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει φέτος την εμπιστοσύνη του Αναστόπουλου. Στο φιλικό με τον Εργοτέλη δεν ήταν καλός, όμως κόντρα στην Επισκοπή ανέβασε ρυθμούς ενώ κόντρα στον Ρούβα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο – έστω και αν χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook