Η παρουσία Κυργιάκου στο Ηράκλειο «πυροδότησε» φήμες αλλά στον ΟΦΗ διαψεύδουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία Κυργιάκου στο Ηράκλειο «πυροδότησε» τις φήμες αλλά στον ΟΦΗ διαψεύδουν οποιαδήποτε σχέση με την ομάδα. Ο διεθνής στόπερ που είναι ακόμα ελεύθερος βρίσκεται στην πόλη μας και όπως ήταν φυσιολογικό, δημιούργησε… μεταγραφικούς πόθους.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στην Κρήτη εδώ και λίγες ημέρες, γεγονός που δεν είναι παράξενο αν σκεφτούμε ότι την επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Συν τοις άλλοις ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το νησί μας όπως και τους ισχυρούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει. Άλλωστε, από την Κρήτη ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του παίζοντας με τον ΑΟΑΝ – από όπου ήρθε στον ΟΦΗ φορώντας την φανέλα του για λίγες εβδομάδες πριν γίνει η… «απαγωγή» από τον Παναθηναϊκό.

Από το πέρασμα του στην Κρήτη, δημιούργησε μια ισχυρή φιλία με τον Λάμπρο Μάρη που τον επισκέπτεται αρκετά συχνά ενώ και ο ίδιος έκανε αρκετούς φίλους στο Ηράκλειο.

Έτσι, ο Κυργιάκος αυτήν την περίοδο βρίσκεται, ξανά, στο Ηράκλειο και όπως ήταν φυσιολογικό η παρουσία του «πυροδότησε» όργιο φημών για τον ΟΦΗ. Ο ίδιος μάλιστα πολιορκήθηκε από αρκετούς φιλάθλους της ομάδας που τον συνάντησαν στον δρόμο.

Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ διαψεύδουν κατηγορηματικά το όνομα του τονίζοντας ότι «μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση».

Αλήθεια ή ψέματα, θα φανεί σύντομα πάντως όπως και να’ χει, η παρουσία του στο Ηράκλειο ήταν αρκετή για να δώσει διάσταση σε ένα θέμα – που σύμφωνα με την ΠΑΕ – δεν υπάρχει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook