Η επιστρΟΦΗ του Μονιάκη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 5 Δεκεμβρίου 2010 είχε να αγωνιστεί με την φανέλα του ΟΦΗ ο Μανώλης Μονιάκης που αν και δεν έπαιξε στην θέση του, απέδειξε ότι αποτελεί κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Με τις περιπέτειες που έχει περάσει και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, αν ήταν άλλος στην θέση του μπορεί και να τα είχε παρατήσει. Όμως, ο 24χρονος αριστερός μπακ ωρίμασε πλέον – έπαιξε ρόλο η γέννηση του παιδιού του αλλά και η σύζυγος του – έχοντας μπροστά του την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν… τελείωσε ποδοσφαιρικά. Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που όλες οι ομάδες «σφάζονταν» στην ποδιά του ΟΦΗ για την απόκτηση του Μονιάκη. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 24 χρονών, οπότε δεν τον πήραν και τα χρόνια!

Η εμφάνιση του στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη ήταν ενδεικτική της αξίας και των προσόντων του, έστω και αν έδειξε ότι δεν είναι ακόμα στο 100%. Ωστόσο, αν και έπαιξε στην δεξιά πλευρά, ο Μονιάκης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ, τα έδωσε όλα και περιόρισε την δράση του Μαρσελίνιο που βρήκε πεδίο δράσης μόνο από τον άξονα.

Ο ίδιος είχε να αγωνιστεί στο «Γεντί Κουλέ» από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τον Δεκέμβρη του 2010. Δύο χρόνια αργότερα, ο Μονιάκης επέστρεψε γνωρίζοντας ότι φέτος είναι η χρονιά της καθιέρωσης για τον ίδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook