Να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ γύρισε σελίδα στην μικρή ιστορία του με την ανάδειξη νέου συμβουλίου και την είσοδο ανθρώπων που αγαπούν τον ΟΦΗ αλλά και έχουν νέες ιδέες. Μοναδικός στόχος είναι να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ΟΦΗ.

Από την ημέρα της ίδρυσης του, ο Σύλλογος αποτέλεσε κάτι εντελώς διαφορετικό για τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο. Βέβαια, ένα τέτοιο εγχείρημα ήταν απολύτως φυσιολογικό σε άλλες χώρες όπου ένας τέτοιος Σύλλογος έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση με παρεμβατικό ρόλο.

Στα 3 χρόνια της παρουσίας του – από τις 3 Δεκεμβρίου 2009 – έδωσε μια νέα πνοή στον ΟΦΗ και βέβαια έκανε αυτό που δεν είχε καταφέρει καμία διοίκηση της ΠΑΕ: Να δημιουργήσει μια μπουτίκ – στολίδι μέσα στο σπίτι του ΟΦΗ. Και αυτό το πέτυχε χάρις στην μεθοδικότητα και την εργατικότητα κάποιων εκ των ιδρυτικών μελών του. Και μόνο για αυτό, για την δημιουργία της μπουτίκ, η οικογένεια του ΟΦΗ πρέπει να ευχαριστεί τον Σύλλογο Μετόχων που προχώρησε σε αυτό το εγχείρημα όταν άλλες ομάδες – εκτός Κρήτης – έκαναν πάρτι στο Ηράκλειο!

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο σύλλογος έφτασε στο σημείο μηδέν. Μπορεί, όπως γράψαμε χθες, να θεωρήθηκε μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές – για τα δεδομένα της εποχής – όμως στην πραγματικότητα οι μόλις 34 ψήφοι αποδεικνύουν το σημείο που έφτασε ο Σύλλογος. Όταν ευαισθητοποιούνται μόλις 34 άνθρωποι να ψηφίσουν – εκ των οποίων οι 15 υποψήφιοι! – τότε σημαίνει πως κάτι πήγε στραβά. Το γιατί, το έχω αναλύσει σε άλλο άρθρο…

Πλέον, όμως ο Σύλλογος Μετόχων γυρνάει σελίδα με ανθρώπους που αγαπούν τον ΟΦΗ – όπως ΟΛΑ τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ – και έχουν μεράκι, όρεξη και κυρίως σοβαρότητα για να τον αναδείξουν σε ένα αναπόσπαστο μέλος της καθημερινότητας μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook