Ο Αναστόπουλος, ο Μονιάκης και η επιμονή στο… δεξί πόδι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Μονιάκης να βρισκόταν στον ΟΦΗ από το 2006 όμως επί της ουσίας το ξεπέταγμα του το έκανε το 2010 με προπονητή τον Αναστόπουλο αφού για πρώτη φορά καθιερώθηκε στην βασική 11αδα.

Ο 54χρονος τεχνικός ήταν εκείνος που τον πίστεψε δίνοντας του φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας μεταθέτοντας τον Πίτσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο “Μόνια” έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με αποτέλεσμα στην συνέχεια να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό – όπου τελικά κατέληξε στην Κέρκυρα. Φέτος, έχει ήδη ξεκινήσει δυνατά στο πρωτάθλημα, όχι όμως στην φυσική του θέση, αυτήν του αριστερού μπακ, αλλά παίζοντας στην δεξιά πλευρά – ελλείψει κλασσικού δεξιού μπακ.

Ο Αναστόπουλος τον πιστεύει αρκετά και δεν είναι τυχαίο ότι σε αρκετές προπονήσεις τον βάζει να δουλέψει μόνο στο δεξί πόδι – το οποίο ως γνωστόν το έχει μόνο για… περπάτημα. Ο ίδιος δείχνει μεγάλη θέληση να βελτιωθεί και εφόσον δείξει ακόμα καλύτερη εικόνα δεν αποκλείεται να τον δούμε μπαλαντέρ, παίζοντας και στα δύο άκρα της άμυνας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook