Το στοίχημα της διαχείρισης για τον Αναστόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο τεχνικός του ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί τόσο την αγωνιστική κρίση που προέκυψε όσο και το ρόστερ της ομάδας.

Το μέτριο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα με αντιπάλους ομάδες ισοδύναμες ή χειρότερες έχει δημιουργήσει έναν προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Ο ίδιος ο Αναστόπουλος έχει περάσει ανάλογες κρίσεις στην διετία που βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ – ποιος ξεχνάει το δίμηνο Δεκέμβριος – Ιανουάριος του ’11 – και σίγουρα έχει την εμπειρία να την διαχειριστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Πέραν του αγωνιστικού ζητήματος που σίγουρα ξέρει ο ίδιος και οι παίκτες του πως θα βρουν τις λύσεις, η διαχείριση αφορά και το ρόστερ του ΟΦΗ που σίγουρα με αντιπάλους όπως ο Άρης και ο Πανιώνιος μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους παίκτες ώστε να δείξουν εκείνοι τα προσόντα τους και την αξία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναμφίβολα, οι επόμενες εβδομάδες είναι καθοριστικές για την πορεία του φετινού ΟΦΗ και σίγουρα η έκβαση αλλά και η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα βγάλει αρκετά συμπεράσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook