Αν οι Κρητικοί σκέφτονταν σαν τον Σαββίδη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη για το πως δένονται οι Πόντιοι της Ρωσίας με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, γεννώνται ερωτήματα για το πως αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί, τον ΑΞΙΟ εκπρόσωπο του νησιού, τον ΟΦΗ.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το τι σχέση έχει ο Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ όμως οι δηλώσεις του μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό μάθημα για όλους εκείνους που δείχνουν αγάπη για τον τόπο τους, ανεξάρτητα με το τι συμφέροντα έχει ο καθένας.

Ο Σαββίδης στην σημερινή συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στους λόγους που επένδυσε στον ΠΑΟΚ και στάθηκε ιδιαίτερα στην σχέση που έχει ο σύλλογος με τον Πόντο και τον ελληνισμό της Ρωσίας.

Τα παραπάνω λόγια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα σκέφτονται και πρεσβεύουν χιλιάδες Κρητικοί που προτιμούν να γυρνούν την πλάτη στον μοναδικό αθλητικό εκπρόσωπο του νησιού, τον ΟΦΗ, από το να τον βοηθούν να σταθεί στα δικά του πόδια.

Και προσέξτε: Δεν αναφέρομαι μόνο στους κατοίκους του νησιού που πολλές φορές βάζουν εμπόδια στον ΟΦΗ με τις συμπεριφορές τους και τις αξιώσεις τους. Στέκομαι και σε όλους εκείνους που ζουν μακρυά από την Κρήτη και ενώ μέσα τους τρέχει Κρητικό αίμα μόλις ακούν την λέξη “ΟΦΗ” τρέχουν για να κρυφτούν…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook