Κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή η υπόθεση με τα εισιτήρια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πλατανιά τείνει να εξελιχθεί σε ένα κακόγουστο αστείο, είναι η τελευταία φορά που το Gentikoule σχολιάζει το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι, απλά για να μην υποτιμάται η νοημοσύνη μας.

Και το θέμα το έχει γιγαντώσει η διοίκηση του Πλατανιά – σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται κανένας φίλαθλος – με την στάση που έχει τηρήσει δημιουργώντας συναισθήματα που δεν αρέσουν σε κανέναν. Κάτι τέτοιο ισχύει και για το σημερινό επεισόδιο του σήριαλ των εισιτηρίων του αγώνα της Δευτέρας.

Αρχικά, βάσει ρεπορτάζ είχαν διατεθεί 700 εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας και στην συνέχεια (μέσα σε λίγες ώρες μόλις!!) έφυγαν άλλα 1.300 εισιτήρια με αποτέλεσμα να… γίνει sold out (σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο επίσημος Πλατανιάς)!

Επειδή λοιπόν κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας, ας τους πληροφορήσουμε ότι δεν μπορούν να γίνουν πιστευτοί μιας και τέτοια διάθεση εισιτηρίων δεν έχει κάνει ούτε… ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ! Να φύγουν δηλαδή 2.000 εισιτήρια μέσα σε 5-6 ώρες!

Είναι πραγματικά κρίμα για ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε γιορτή για το Κρητικό ποδόσφαιρο, να υπάρχουν μυαλά που σκέφτονται υπογείως δημιουργώντας εντυπώσεις και λειτουργώντας με τακτικές προηγούμενων δεκαετιών!