Ο Σαμαράς, ο ΟΦΗ και η Σέλτικ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Γιώργο Σαμαρά φιλοξενεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο απωθημένο του να φορέσει την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ.

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε και μέσα στην Βαρκελώνη στο παιχνίδι της Σέλτικ με την Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στην φετινή διοργάνωση. Ο ίδιος δείχνει να πραγματοποιεί φέτος την πιο ώριμη σαιζόν της καριέρας του και αργά ή γρήγορα θα αφήσει την Σκωτία για κάποιον μεγαλύτερο σταθμό της καριέρας του.

Στο αφιέρωμα της εφημερίδας, γίνεται αναφορά στην καριέρα του και στο πως βρέθηκε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ στην Ολλανδία και την Χέρενφέϊν.

Και βέβαια δεν λησμονεί να αναφέρει το μεγάλο του απωθημένο που δεν είναι άλλο από το να φορέσει την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ, κάτι που δεν το πέτυχε ποτέ.

«Νέος, ωραίος, διάσημος, με αρκετά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό και πολλές ωραίες γυναίκες να φιγουράρουν κατά καιρούς στο πλευρό του (έχουν γίνει γνωστά ειδύλλια του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Κατερίνα Καινούργιου), ο «Μπιγκ Σαμ» όπως τον αποκαλούν στην Σκωτία – έχει κάτι που τον κατατρέχει: Το γεγονός ότι δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook