Όταν «παντρεύεται» το κίνητρο με το DNA της μεγάλης ομάδας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα λόγια του Παπάζογλου μόνο τυχαία δεν είναι και όσα είπε χθες ο 24χρονος επιθετικός αντικατοπτρίζουν την πλήρη πραγματικότητα.

Οι απαντήσεις που έδωσε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και τα συναισθήματα που περιέγραψε για την παρουσία του στην ομάδα ήταν αρκετά για να δώσουν το στίγμα του τι επικρατεί στα αποδυτήρια. Ατάκες όπως «έναν χρόνο ακόμα στον ΟΦΗ» ή «είμαστε μια πραγματική οικογένεια» δείχνουν το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΟΦΗ.

Η περίπτωση του Παπάζογλου είναι μια από τις πολλές που έχει συναντήσει ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Ποδοσφαιριστές που δεν είχαν νιώσει εμπιστοσύνη στις προηγούμενες ομάδες τους, ήρθαν στο Ηράκλειο και αναγεννήθηκαν. Παραδείγματα; Πολλά…

Ο Παπάζογλου έχει νιώσει φέτος την πλήρη εμπιστοσύνη στον ΟΦΗ. Από το «ψήσιμο» του Μαχλά, μέχρι τις συζητήσεις με τον Πουλινάκη και τον Αναστόπουλο, ο 24χρονος επιθετικός είδε ότι όλοι στον ΟΦΗ τον «αγκάλιασαν» περιβάλλοντας τον με περίσσια εμπιστοσύνη.

Νιώθοντας και ο ίδιος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα, είδαμε τα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής με την πίστη ότι θα έρθει ένα καλύτερο μέλλον…