Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Σούπερ Λιγκ των “μαγαζιών” και των συμφωνιών υπάρχουν και πράγματα που φαίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά δεν πειράζουν ΚΑΝΕΝΑΝ! Τι εννοούμε; Διαβάστε για τον Κοντοβαζαινίτη, τον Άρη και την Ξάνθη με τους δυο τους να παίζουν μαζί την τελευταία αγωνιστική!

Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης είναι ο δικηγόρος του Άρη στην υπόθεση των επεισοδίων της Βέροιας και μάλιστα έκανε χθες δηλώσεις με στόμφο και έπαρση ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για όσα έγιναν στην πόλη της Μακεδονίας.

Ωστόσο, στην περίπτωση του κυρίου Κοντοβαζαινίτη μάλλον ξεχνούν ότι ο εν λόγω κύριος είναι ΠΡΩΤΟΣ αντιπρόεδρος της Ξάνθης και μάλιστα με ενεργό ρόλο καθώς εκπροσωπεί τον σύλλογο στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ! 

Και προσέξτε τώρα να δείτε τι γίνεται: Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ξάνθη υποδέχεται τον Άρη σε ένα ματς όπου μπορεί και να κρίνει την παραμονή στην κατηγορία!

Άρα κάτι τέτοιο είναι ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ; Να έχει ενεργό ρόλο σε ΔΥΟ ΠΑΕ που παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία!

Στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούν να συμβούν τα πάντα, γιατί όχι και το παραπάνω!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook