Τι γίνεται με τις εκλογές του Ερασιτέχνη;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

13 Μαρτίου δείχνει το ημερολόγιο και προς το παρόν επικρατεί μια απόλυτη σιωπή σχετικά με τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Πριν από 3 χρόνια, στις 16 Απριλίου 2010, είχε ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης του Βασίλη Ξημέρη. Πέρυσι, ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη με δήλωση του είχε γνωστοποίηση την αποχώρηση του από τον σύλλογο, κάτι που θα γινόταν στις φετινές αρχαιρεσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν προκύψει οι εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν μέσα στον Μάρτιο και αυτές του Gentikoule αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Ωστόσο, προκαλεί αρκετά μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί δημοσιότητα σε ένα σημαντικό θέμα που επηρεάζει το παρόν αλλά και το μέλλον ολόκληρου του συλλόγου.

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη είναι ένα ζήτημα που αναμένεται να απασχολήσει το μέλλον όλων των τμημάτων ενώ είναι σημαντικό να μην δούμε την εικόνα… των άδειων εξεδρών που είχαμε συναντήσει τον Μάρτη του 2010.

Το καταστατικό αναφέρει ότι πρέπει να γίνει επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας 8 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών. Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι αυτήν την ώρα τον ΟΦΗ… μόνο οι τύποι δεν πρέπει να τον ενδιαφέρουν.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη και μετά την αποχώρηση Ξημέρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να κατατεθεί ΕΝΑ ψηφοδέλτιο του οποίου θα ηγείται ο Παναγιώτης Αντωνακάκης που είναι ήδη αντιπρόεδρος.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το παραμικρό ενώ και από την πλευρά του Ερασιτέχνη δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση που να έχει δώσει δημοσιότητα στο θέμα που είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Ποιο θα είναι το μέλλον του μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α2; Επίσης του βόλεϊ που για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα χρειάζονται απαντήσεις που μένει να δούμε αν και πότε θα δοθούν για τον «πυλώνα» του μεγέθους που λέγεται ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook