ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ με ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε σε ένα παιχνίδι – γιορτή για τον ΟΦΗ, δεν αξιώθηκε ο κόσμος να δώσει το παρόν ώστε να στηρίξει τους παίκτες που έδωσαν και την ψυχή τους όλη την χρονιά για να σωθεί η ομάδα! Η φωτογραφία τα λέει όλα!

Είναι πραγματικά να απορείς γιατί ο κόσμος του ΟΦΗ έχει στο… φτύσιμο το τμήμα μπάσκετ με αποτέλεσμα να δίνουν το παρόν ελάχιστοι! Άλλωστε, οι πιστοί είναι εκείνοι που έδιναν το παρόν σε όλα τα παιχνίδια κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το ίδιο έγινε και το Σάββατο όπου παρόντες ήταν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ που έδιναν το παρόν στο γήπεδο. Οι γνωστοί, πλέον, οργανωμένοι που στήριζαν την ομάδα με την παρουσία τους και την φωνή τους, δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το παιχνίδι – γιορτή όπου έγινε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ να πάνε τα έσοδα στους παίκτες!

Η φωτογραφία τα λέει όλα και πραγματικά είναι κρίμα για αυτούς τους παίκτες να μην βλέπουν ανταπόκριση από κανέναν.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο κόσμος για να τα λέμε ΟΛΑ. Όταν, σε ένα τέτοιο παιχνίδι που γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση των παικτών δεν δίνουν το παρόν ούτε τα περισσότερα μέλη της πρώην ή της νυν διοίκησης του Ερασιτέχνη, τότε τι να πεις;

Παρόντες ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι: Ο Μάνος ο Ξημέρης, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ που έτρεχαν όλη την χρονιά και που θα τρέξουν και για την επόμενη.

Και όπως είπαμε! Αυτοί οι 100-150 που δεν απουσίασαν από κανένα παιχνίδι της χρονιάς!