Συνεχίζουν τα σενάρια αλλά αυτό δεν “έπαιξε” ποτέ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που η προπονητολογία συνεχίζεται με διάφορους αποδέκτες αλλά και… “ταχυδρόμους” που μεταφέρουν τα διάφορα μηνύματα, πρέπει να πούμε ότι δεν παίζει – ούτε έπαιξε ποτέ το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου.

Μπορεί ο “Αναστό” να διατηρεί ακόμα συμπάθειες στο Ηράκλειο ωστόσο επί της ουσίας το όνομα του δεν έπαιξε ποτέ για την επόμενη μέρα στον πάγκο του ΟΦΗ. Έστω και αν το όνομα του διέρρευσε λίγες ώρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δηλαδή, μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις!

Η αλήθεια είναι όμως ότι το όνομα Αναστόπουλου δεν παίζει μιας και στον ΟΦΗ επιθυμούν κάτι εντελώς διαφορετικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έστω και αν μερικοί παρεξηγούν το γεγονός ότι ο Μαχλάς συνεχίζει να είναι φίλος με τον Αναστόπουλο. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν και τον Μαχλά – αυτό που ακούν από τα χείλη του είναι ότι “θέμα Αναστόπουλου δεν τίθεται για τον ΟΦΗ”.

Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε και όσα είπε ο “Αναστό” για τον Πουλινάκη σε συνεντεύξεις που ακολούθησαν αλλά και το… θέμα κόπωσης που επικαλέστηκε για να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Τώρα, το από που μπορεί να διαρρέονται τα σενάρια περί Αναστόπουλου και ποιος είναι εκείνος που τα λέει αυτά, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που χρήζει μεγάλης ανάλυσης…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook