Ο ίδιος και απαράλλαχτος Σίσιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε στον Παναιτωλικό έβγαλε την χρονιά ο Σλοβένος που έφυγε από το Αγρίνιο με τον ίδιο τρόπο που έφυγε από το Ηράκλειο και τον περασμένο Γενάρη δείχνοντας ότι ο χαρακτήρας του δεν πρόκειται να αλλάξει!

Τι και αν ο Κωστούλας του είχε δώσει ένα… καράβι ευρώ, ο Σίσιτς φρόντισε να δείξει τον κακό χαρακτήρα που τον συνοδεύει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό με τον ίδιο τρόπο που αποχώρησε από τον ΟΦΗ!

Δηλαδή, εξαφανίστηκε!

Ο λόγος είναι ότι στον Σλοβένο έσκασε πρόταση από το Κατάρ και την Αλ Νασρ όπου μέσω αυτής θα πάρει το ποσό των 300 χιλ. ευρώ! Έτσι, άφησε τον Παναιτωλικό στα “κρύα του λουτρού” και αποχώρησε από την πόλη του Αγρινίου!

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα allsportsagrinio, o Μίρνες Σίσιτς είχε μαζέψει τα πράγματα του και άδειασε το σπίτι του στο Αγρίνιο πριν η ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και μετά Βόλο και ενημέρωσε πως μετά τον Ολυμπιακό Βόλoυ δεν θα γυρίσει στο Αγρίνιο καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του με την Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα του Κατάρ που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook