Πως βλέπει ένας ρεπόρτερ του ΠΑΟ τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ημέρες που είναι, είπαμε να… αλιεύσουμε ένα σοβαρό άρθρο που αναφέρεται στην μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και το πως… ο Παναθηναϊκός πρέπει να ζηλεύει τον Όμιλο. Διαβάστε το άρθρο που αλιεύσαμε στην ιστοσελίδα “matigarrida.gr”.

Aναλυτικά το άρθρο

Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάντιας ο Παναθηναϊκός που ο ΟΦΗ ο οποίος χρειάστηκε πολύ κόπο -και αυτός- για να πάρει αδειοδότηση, αποκτά παιχταράδες δαπανώντας ένα σωρό χρήματα και οι Πράσινοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ψάχνουν στα αζήτητα. Και αν… Δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί… χθες, βλέποντας τον πρόεδρο του κρητικού συλλόγου, Μάνθο Πουλινάκη να φέρνει πρώτα τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τώρα να κάνει το μπαμ με τον 22χρονο Βραζιλιάνο Ζε Εντουάρντο. Γκαλέτι και Εντουάρντο πρέπει να κοστίζουν στον ΟΦΗ όσο οι Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Μέντες, Μπαϊράμι, Καρέλης, Νάνο, Κουτρουμπής μαζί.

Ένα ταξίδι στην Ιταλία έκανε ο Πουλινάκης και έκλεψε τον Ζε Εντουάρντο μέσα από τα χέρια ιταλικών συλλόγων, κάνοντας πολύ καλύτερη προσφορά στην Πάρμα για να τον πάρει δανεικό. Ο Ζε Εντουάρντο είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, έπαιξε στον Άγιαξ, δαπάνησε 500.000 ευρώ η Πάρμα για να τον αγοράσει και φέτος στην Πάντοβα στη Serie B «έβγαλε μάτια». Και όμως η Πάρμα και ο παίκτης προτίμησαν τον ΟΦΗ, πιάνοντας παντελώς αδιάβαστους τους ρεπόρτερ της εφημερίδας «Πρωταθλητή» που προ τριημέρου είχαν στο πρωτοσέλιδό τους θέμα ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Αν δεν έχεις επαφή με το ρεπορτάζ αυτά παθαίνεις… Ακριβώς σαν τους Βέλγους και τον Μπαντιμπαγκά. Οι Βέλγοι έγραφαν ότι πάει στον Ολυμπιακό και τελικά ο παίκτης πήγε στον Εργοτέλη. Γενικότερα οι δύο ομάδες του Ηρακλείου έχουν δυναμώσει πολύ φέτος.

Αποδεικνύεται δε περίτρανα ότι τόσα χρόνια ο ΟΦΗ υπό την κηδεμονία των Βαρδινογιάννηδων ήταν μια φυλακισμένη ομάδα και βέβαια ένα γνήσιο παράρτημα του Παναθηναϊκού λόγω της κοινής ιδιοκτησίας ενώ τώρα πια είναι ελεύθερος και ανεξάρτητη δύναμη. Και πώς αλλάζουν τα χρόνια. Το 2013 ο ΟΦΗ έχει δυναμώσει τόσο που μπορεί και αποκτά παίκτες που έπαιζαν στον Ολυμπιακό ή ενδεχομένως να ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει αλλά το πρωτάθλημά μας δυναμώνει πολύ και η σεζόν προμηνύεται συναρπαστική. Και άσε τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο να κάνουν τους κομπάρσους.

Όσο για τη φωτογραφία, ε Αύγουστος είναι, είπα να είμαστε στο κλίμα με τα μπάνια του λαού!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook