Το συγκλονιστικό μήνυμα του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο κόσμος του ΟΦΗ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να μείνει πότε μόνη η ομάδα.

Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο 12ος παίκτης του και δεν το αμφισβητεί κανένας. Είναι ο κινητήριος μοχλός του και αυτός που τον κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε αυτήν την κατηγορία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κόντρα σε όλα όσα νοσηρά δημιουργήματα επιστημονικής φαντασίας τα οποία ακούγονται δεξιά και αριστερά, ο κόσμος του ΟΦΗ φρόντισε να στείλει ένα συγκλονιστικό μήνυμα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του αγώνα, ακούστηκε από την θύρα 4 το σύνθημα «ρε Όμιλε εγώ σε αγαπάω τόσο… Μαζί σου μια ζωή, ποτέ μου δεν θα σε προδώσω… Οεοεοε ΟΦΗ ολέ ολέο…»

Δείτε το video και η εικόνα μιλάει από μόνη της αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ. Γιατί πέραν όσων τον υπηρετούν, υπάρχει και ο κόσμος του που είναι ο θεματοφύλακας του και εκείνος που φροντίζει να μην αφήνει τον ΟΦΗ μόνο πουθενά και ποτέ…