Η επιστροφή του Μανούσου στο Ηράκλειο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βλέποντας κανένας το τι κάνει ο Γιώργος Μανούσος στο φετινό πρωτάθλημα, είναι να σε κάνει να θυμάσαι την θητεία του στον ΟΦΗ.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2008. Επί Στράκα δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε, επί Μαντζουράκη – όπως και τώρα στην Καλλονή – τις πήρε και τελικά ξεχώρισε στους τελευταίους μήνες του πρωταθλήματος. Στη “νέα εποχή”, μετά το 2009 ο ίδιος δεν έγινε ποτέ βασικός, ίσως και οι προπονητές του δεν τον εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε ώστε να βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούσε. Ενδεχομένως, ο Μανούσος να βιάστηκε να πάρει την απόφαση να πει το δικό του αντίο στον ΟΦΗ. Οι μετέπειτα εξελίξεις τον δικαίωσαν βέβαια αφού ο ίδιος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Καλλονή, είναι αρχηγός της και με τις εμφανίσεις του στην Σούπερ Λιγκ στρέφει ξανά πάνω του τα βλέμματα των υπόλοιπων ομάδων.

Ο Μανούσος του ΟΦΗ, έχει διαφορά με τον Μανούσο της Καλλονής και την Κυριακή αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την εστία του Φερνάντεζ. Αυτό είναι δεδομένο.