Το ξέσπασμα του Νίκου Μαχλά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που τα δύο τελευταία χρόνια έχουν τραβήξει το βαρύ φορτίο που λέγεται ΟΦΗ και όποιος είδε το ξέσπασμα του Νίκου Μαχλά, κατάλαβε πολλά.

Μόλις ο Σιδηρόπουλος σφύριξε για τελευταία φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Νίκος Μαχλάς έκανε τέτοιο… 100αρι που θα το ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπόλτ και από τα επίσημα του γηπέδου – μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στην εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Αιτία, το γεγονός ότι ήθελε να προλάβει κάποιους θερμόαιμους που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν και φοβήθηκε τα χειρότερα. Αποτέλεσμα, να πετάει στον αγωνιστικό χώρο τα μπουκάλια που εκσφενδονίζοταν από την εξέδρα προσπαθώντας να ηρεμήσει τους φιλάθλους που είχαν μπει μέσα.

Στο τέλος, όταν είδε να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Νίκος Μαχλάς χαμογέλασε – έπιασε αγκαλιά τους φιλάθλους που είχαν μπει μέσα και βγάζοντας από μέσα του μια μεγάλη ανάσα κατάλαβε και ο ίδιος ότι ο αγώνας των 2 τελευταίων χρόνων φτάνει στο τέλος του. Μια νίκη απέναντι στην ελλιπέστατη Δόξα Δράμας και ο ΟΦΗ είναι ξανά στην Σούπερ Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια ταλαιπωρείας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανάσα που έβγαλε από μέσα του στα τελευταία λεπτά τα έλεγε όλα και όποιος την είδε κατάλαβε πολλά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook