“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ο Νίκος Μαχλάς επέστρεψε στο Ηράκλειο έχοντας ενημερωθεί από ανθρώπους της ΕΠΟ, της λίγκας, αλλά και νομικούς τι συμβαίνει όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Πλέον εκείνο που μένει να γίνει είναι να ενημερώσει και αυτός με τη σειρά του τους εκπροσώπους της ΠΑ Ε, του Ερασιτέχνη και του συλλόγου μετόχων προκειμένου στη συνέχεια να συναποφασίσουν για την ημερομηνία σύγκλησης της γενικής συνέλευσης, όπου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την επόμενη μέρα. Μέχρι να συμβεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό πέοα από μια σειρά επαφών και διαβουλεύσεων προκειμένου όταν έρθει η ώρα να υπάρχουν έτοιμες λύσεις και προτάσεις. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο περιβάλλον του ΟΦΗ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται μετά το Πάσχα. Όσον αφορά τις κατά καιρούς υποψηφιότητες και το φερόμενο ενδιαφέρον επενδυτών, στο Ηράκλειο κρατάνε μικρό… καλάθι και πέραν όσων επωνύμως ειπώθηκαν (Παπακαλιάτης, Τσάλος) περιμένουν να διαπιστώσουν την προθυμία και τη διάθεση όσων θέλουν να ασχοληθούν από τη στιγμή που τεθεί επί τάπητος η όλη κατάσταση.

Goal

Ο κύκλος επαφών του Νίκου Μαχλά με διάφορους φορείς επί αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώθηκε και πλέον το αποτέλεσμα τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην επερχόμενη γενική συνέλευση τον Μάιο. Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας παρέμεινε στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας όπου είχε μια σειρά από επαφές με Λίγκα, ΕΠΟ, ενώ σε συνεργασία με τον Μανώλη Φωτάκη συναντήθηκαν με δικηγόρους που ειδικεύονται στο κομμάτι της εκκαθάρισης αλλά και με τον Ανδρέα Δημητρέλο προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook