Σταθμίζουν τα δεδομένα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η απόφαση για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ μπορεί να αργεί ακόμα να ανακοινωθεί ωστόσο υπάρχει μία ξεκάθαρη κατεύθυνηση με τους ανθρώπους της ομάδας να «ζυγίσουν» τα πράγματα πριν καταλήξουν οριστικά.

Οι συζητήσεις, οι επαφές, οι ζυμώσεις και οι κουβέντες με θέμα το «αύριο» του ΟΦΗ καλά κρατούν και αν και είναι νωρίς ακόμα να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις έχει ήδη διαμορφωθεί μία ξεκάθαρη τάση.

Η κατεύθυνηση αυτή φαίνεται οτι είναι η ομάδα να διαλέξει τον δρόμο του εθελούσιου υποβιβασμού στην Γ΄κατηγορία ώστε να ξεκινήσει από κει την προσπάθεια επανακκίνησης για να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα οι ανθρώποι της ομάδας «ζυγίσουν» τα πράγματα πριν καταλήξουν οριστικά, αν και οποιαδήποτε άλλε απόφαση λάβει η Γ.Σ του Μαϊου θα είναι έκπληξη.. μεγατόνων.

Το ζητούμενο είναι βέβαια μέσα από όλη αυτήν την κινητοποίηση και το ενδιαφέρον που υπάρχει να βρεθεί ο… μπροστάρης, που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και θα την ενισχύσει οικονομικά, ώστε να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς ξανά στα.. μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook