“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στα χνάρια της ΑΕΚ προτείνει να βαδίσει και ο ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς τασσόμενος κατά του ενδεχόμενου συγχώνευσης ή εξαγοράς άλλου ΑΦΜ. «Η λύση είναι η επιλογή της Γ’ Εθνικής με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσει ΑΦΜ ή συγχωνεύσης δεν θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις» τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Από κει και πέρα ανέφερε πως αναζητεί έναν παράγοντα που θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια αναγέννησε. «Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξες και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον pas να προχωρήσουμε ενωμένοι».

ΦΩΣ

Στη λύση της Γ Εθνικής φαίνεται να καταλήγουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη γενική συνέλευση που ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία. Με βάση όμως τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Ηράκλειο, μετά την έρευνα αγοράς που έγινε από τον Νίκο Μαχλά η περίπτωση της τρίτης κατηγορίας φαντάζει σαν η καλύτερη λύση. Ειδικότερα μάλιστα από τη στιγμή που διευκρινίστηκε ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου Κοντονή, συνεπώς και το κομμάτι που αφορά τον χρόνο παραμονής στη μικρότερη κατηγορία, θα έχουν ισχύ από την επόμενη χρονιά. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν προς την κατεύθυνση αυτή, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και οριστικό. Και είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη που θα αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας πριν από το Πάσχα. Στη συνέχεια θα υπάρξει μια συνάντηση του Μαχλά με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και του συλλόγου μετόχων ώστε να οριστεί ημερομηνία σύγκλησης γενικής συνέλευσης και να αρχίσει να κινείται ουσιαστικά η υπόθεση για το μέλλον του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook