Όλοι περιμένουν τις εξελίξεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Άπαντες τηρούν στάση αναμονής για το τι θα… ξημερώσει στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ ενώ ο Νίκος Μαχλάς θα ζητήσει από τους παίκτες που.. τράβηξαν το κουπί μέχρι το τέλος να κάνουν λίγες μέρες ακόμα υπομονή.

Στο… περίμενε βρίκονται άπαντες στον ΟΦΗ, από όλους όσους απαρτίζουν τον… οργανισμό της ομάδας έως και τους φιλάθλους, με τις εξελίξεις να βρίσκονται επί…θύραις.

Όλοι τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις τελικές εξελίξεις, που θα επικυρωθούν στην Γ.Σ του Μαϊου. Μέχρι τότε βέβαια θα έχουν μπει οι βάσεις για την τελική λύση που θα αποφασιστεί, με την λύση της Γ΄εθνικής πάντως να… προκρίνεται.

Σίγουρα αυτήν την στιγμή οτι και να πούμε για το ρόστερ της ομάδας την νέα χρονιά είναι πρόωρο, ωστόσο στόχος είναι να μείνουν την νέα χρονιά, ανεξάρτητα με το σε ποια κατηγορία θα παίζει ο ΟΦΗ, τα… δικά του παιδιά. Και αυτά όμως περιμένουν το τι θα γίνει, και θα πρέπει να λάβουν εγγυήσεις, αλλά και κάποια χρήματα, ώστε η αναμονή τους να… πιάσει τόπο.

Ο Νίκος Μαχλάς έχει τονίσει άλλωστε κατ΄επανάληψη οτι θα πρέπει να δοθούν κάποια χρήματα σε αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος, ενώ θα επιδιώξει μία επαφή μαζί τους για να τους ενημερώσει για την κατάσταση και να τους ζητήσει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook