“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στασιμότητα επικρατεί στον ΟΦΗ, αφού όλοι στο Ηράκλειο αναμένουν τη γενική συνέλευση του συλλόγου προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο περί ενδιαφέροντος για τα κοινά του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Άπαντες περιμένουν τη γενική συνέλευση -λογικά μετά τις γιορτές του Πάσχα θα ξεκαθαρίσει πότε θα οριστεί- προκειμένου να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, σε μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για την ομάδα του Ηρακλείου. Η απόφαση για την επόμενη μέρα είναι σίγουρο πως δεν ληφθεί άμεσα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Οι επαφές, οι ζυμώσεις και οι κουβέντες με θέμα το αύριο του ΟΦΗ καλά κρατούν, ενώ για την ώρα κερδίζει πόντους, όπως είναι γνωστό, το ενδεχόμενο η κρητική ομάδα να μη λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά σε εκείνο της τρίτης κατηγορίας. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει μέσα από τη γενική συνέλευση αλλά και τις συζητήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα να προκύψει νέο ισχυρό διοικητικό σχήμα, αλλά και να βγουν μπροστά άνθρωποι που θα θελήσουν να πάρουν το τιμόνι του ΟΦΗ σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον σύλλογο.

Sportday

Μετά το Πάσχα αναμένονται εξελίξεις στον ΟΦΗ. Εκεί όπου ο Νίκος Μαχλάς αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη, και τους μετόχους της ΠΑΕ προκειμένου να τους ενημερώσει για τις επαφές που έκανε στην Αθήνα με νομικούς και παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Ο Μαχλάς ψάχτηκε πολύ για τη… Γ Εθνική. Είχε. μάλιστα, επαφή και με ανθρώπους της ΑΕΚ. καθ’ ότι είναι και το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη μέρα. Εκκρεμεί να οριστεί Γ.Σ.. η οποία προσδιορίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook