Λόρια στο Gentikoule: «Αγαπώ τον ΟΦΗ, στην καρδιά μου η Θύρα 4»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ήρθε σαν άγνωστος και 8 μήνες μετά έφυγε από το Ηράκλειο σαν ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της κερκίδας του ΟΦΗ. Στην τελευταία του συνέντευξη στο Gentikoule μιλάει για τον ΟΦΗ που αγάπησε και δέθηκε μαζί του.

Ο πανύψηλος Γεωργιανός τερματοφύλακας ήρθε στο Ηράκλειο και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με εξαιρετικές επεμβάσεις, αποτέλεσε μια από τις κολόνες του ΟΦΗ και πλέον η επόμενη χρονιά δεν θα τον βρει στον ΟΦΗ αλλά, όπως όλα δείχνουν, στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο «Λόρι» μιλάει στο Gentikoule και λέει αρχικά για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ. Άλλωστε, ο ίδιος μετά από μόλις 8 μήνες παρουσίας στην τελευταία του εμφάνιση στο «Γεντί Κουλέ» δεν έκρυψε την συγκίνηση του βουρκώνοντας για το αντίο του ΟΦΗ. «Δέθηκα με τον ΟΦΗ από την πρώτη ημέρα και δεν είναι υπερβολή ή ψέμα ότι αγάπησα και αγαπώ τον ΟΦΗ. Νιώθω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ΟΦΗ, τους ανθρώπους του. Η Θύρα 4 θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και θέλω να τους ευχαριστήσω για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη ομάδα και κανένας δεν ήθελε να έχει αυτό το τέλος. Ότι και να πω είναι λίγο, είμαι πολύ στενοχωρημένος για αυτά που πέρασε ο ΟΦΗ» ενώ στο ερώτημα «αν μετάνιωσε που ήρθε στον ΟΦΗ» απαντάει κατηγορηματικά «όχι, σε καμία περίπτωση»!

Μέσα από την παρουσία του στον ΟΦΗ, ο Γκιόργκι Λόρια απέδειξε τις σπουδαίες ικανότητες του ως τερματοφύλακας και υπογραμμίζει ότι «πραγματικά πιστεύω ότι αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα μου. Έδειξα ποιος πραγματικά είμαι και τι μπορώ να κάνω».

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ακόμα επαφές με φιλάθλους του ΟΦΗ και μέσω του Gentikoule τους στέλνει το δικό τους μήνυμα: «Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να γνωρίζει ότι η ομάδα θα επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ. Είναι τεράστιος και μεγάλος ο κόσμος του και θα τον βοηθήσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αγαπάω τον ΟΦΗ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου για την αγάπη που μου έδειξε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook