«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Από βδομάδα τα… σπουδαία!
Τη γενική συνέλευση που θα σηματοδοτήσει τη «νέα εποχή» περιμένουν με αγωνία οι οπαδοί του ΟΦΗ. Εν μέσω σφοδρής κριτικής για την καθυστέρηση του ιστορικού ραντεβού, τα μέλη της ΠΑΕ, ο σύλλογος μετόχων και ο Ερασιτέχνης ετοιμάζουν τα κιτάπια τους ενόψει της κρίσιμης συνάντησης και εξετάζουν κάθε λύση που τους προτείνεται για το «αύριο» του Ομίλου. Όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Να θυμίσουμε ότι τη συζήτηση θα μονοπωλήσει το άμεσο μέλλον των «μελανόλευκων» και προς το παρόν η συμμετοχή στη Γ Εθνική φαντάζει ως το ιδανικότερο σενάριο, με δεδομένο φυσικά ότι δεν θα προκύψει από το… πουθενά κάποιος ισχυρός χρηματοδότης, ο οποίος θα επωμιστεί τα χρέη. Την ίδια ώρα οι «ζυμώσεις» και οι επαφές ανάμεσα σε πρώην παράγοντες, εμβληματικούς παλαίμαχους, τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη καλά κρατούν, αλλά ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία σχετικά με τη δημιουργία «ενιαίας κίνησης» με συγκεκριμένους προσανατολισμούς. Εν ολίγοις άπαντες κρατούν τα χαρτιά Τους κλειστά και περιμένουν να τα «αποκαλύψουν» την κρίσιμη στιγμή.
Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο μετά το Πάσχα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει αν η παρουσία του στην πόλη σχετίζεται με την πολυανάμενόμενη γενική συνέλευση.
Παρόν: Το πήραν απόφαση στο Ηράκλειο
Το πήραν απόφαση στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον Εργοτέλη, ότι εάν υποβιβαστεί η ομάδα, τότε θα βαδίσουν στα χνάρια του ΟΦΗ και θα επιλέξουν τη Γ Εθνική όπως αναφέρουν καλά διασιαυρωμένες πληροφορίες από επιχειρηματία που επηρεάζουν με τον λόγο τις εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους».
Έχει, βέβαια, πέσει στο τραπέζι και η επιλογή της Φούτμπολ Λιγκ με το επιχείρημα «να αποφύγουμε την κόντρα με τον ΟΦΗ». Αλλά για να πάει ο Εργοτέλης στην παλιά Β’ Εθνική θα πρέπει εκτός των άλλων να αποτραπεί η άμεση αναδιάρθρωση των κατηγοριών, δηλαδή να περιοριστεί η μείωση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook