Μετά την θλίψη των Παθών και τον Γολγοθά, έρχεται η ελπίδα της Ζωής…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Ανάσταση του Ιησού στέλνει το μήνυμα της ζωής σε όλο τον κόσμο και σε αυτό το πνεύμα, ο… θάνατος του ΟΦΗ την φετινή χρονιά γεννά την ελπίδα σε όλους να φέρει ξανά ζωή στην Κρητική ομάδα και χαρά στους φίλους της.

Η Ανάσταση του Ιησού είναι ένα γεγονός που πιστοποιεί την ανάσταση του ανθρώπου που είναι μια βασική αρχή της Χριστιανικής πίστης. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής ημέρας του Πάσχα και θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον ΟΦΗ της φετινής σεζόν.

Έτσι και ο φετινός… θάνατος της Κρητικής ομάδας, τα πάθη που πέρασε και ο Γολγοθάς, ευχή όλων είναι να γεννήσει την ελπίδα και να φέρει ξανά ζωή στην Κρητική ομάδα και χαρά στους φίλους της.

Το προσεχές διάστημα θα είναι καθοριστικό και για το ποιός θα μπει μπροστά σε αυτή την νέα προσπάθεια αλλά και το σε ποιά κατηγορία θα παίζει ο ΟΦΗ την νέα σεζόν με την Γ΄εθνική να φαντάζει ως η πλέον πιθανή λύση.

Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι σημαντική για την σωτηρία. Απέδειξε οτι ο Θεός δέχθηκε την θυσία του Ιησού για λογαριασμό μας και αποδεικνύει ότι ο έχει την δύναμη να μας αναστήσει από τους νεκρούς. Αυτή είναι η ευλογημένη ελπίδα μας! Είθε να συμβεί και στον ΟΦΗ….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook