H ρεαλιστική πραγματικότητα και το… ιδανικό σενάριο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ δεν έχει ληφθεί ακόμα η οριστική απόφαση για το σε ποια κατηγορία θα τον βρει η νέα σεζόν όπως και το ποιος θα μπει… μπροστά στην νέα εποχή.

Οι μέρες κυλάνε και οι επαφές – συζητήσεις στο παρασκήνιο συνεχίζονται για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν με την αγωνία του κόσμου να κορυφώνεται.

Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με το που θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου, με την Γ’ εθνική να αποτελεί… μονόδρομο. Αυτη είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα και θα αποφασίσει σχετικά η Γ.Σ της Κρητικής ομάδας.

Αυτό όμως που κυρίως… καίει τους φίλους του ΟΦΗ έχει να κάνει με διοικητικό – ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα προκύψει αφού θα είναι μείζονος σημασίας για την επανακκίνηση της ομάδας.

Το ιδανικό σενάριο αναφέρει οτι θα βρεθεί ένας, ή κάποιοι γύρω από αυτόν, που θα επωμιστεί το οικονομικό βάρος ενός ΟΦΗ που θα είναι απαλλαγμένος από τα… βάρη και κυρίως τα χρέη του παρελθόντος.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το προσεχές διάστημα που θα καθορίσει και τις τελικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook