“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 14 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Tρίτη 14 Απριλίου, στο Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

O Νίκος Αναστόπουλος έχει ιδιαίτερους δεσμού με τον ΟΦΗ. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μένει ασυγκίνητα στη διαδικασία να… χτιστεί ο σύλλογος από το «μηδέν». Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Αναστό» είναι θετικός στο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων» ακόμα και στην περίπτωση που αυτοί αποφασίσουν το… restart από τη Γ Εθνική. Μάλιστα, για τον λόγο αυτόν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή όλο αυτόν τον καιρό με τον Νίκο Μαχλά και ενημερώνεται καθημερινά για τις οποίες εξελίξεις στον σύλλογο. Πέραν του Αναστόπουλου, στους Κρητικούς είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν και κάποια από τα νέα παιδιά του ΟΦΗ που βγήκαν στην επιφάνεια κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες (όπωε οι Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης), αλλά και ορισμένοι από τους 9 παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, αλλά δεν κατάφεραν να παίξουν στους «μελανόλευκους», γιατί δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.

ΦΩΣ

Γκρίνια και δυσφορία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου εξαιτίας της… εκκωφαντικής σιγής, που στιγματίζει εσχάτως την απουσία εξελίξεων στα «καυτά» θέματα του ΟΦΗ. Με εξαίρεση τις συζητήσεις και τις «ζυμώσεις» ανάμεσα σε πρώην παράγοντες και ανθρώπους του συλλόγου, ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο νέο και η επόμενη μέρα του Ομίλου βρίσκεται στον αέρα. Εν ολίγοις, ανακοινώσεις από επίσημα χείλη δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, οι κινήσεις στο παρασκήνιο μένουν καλά «κλειδωμένες» και η αγωνία έχει φτάσει στο… κόκκινο! Πάντως άπαντες στη «μελανόλευκη» οικογένεια περιμένουν τη γενική συνέλευση στην οποία θα παρθούν ιστορικές αποφάσεις και θα τεθούν επί τάπητος όλες οι πιθανές λύσεις για απόδραση από το οικονομικό αδιέξοδο. Όπως φαίνεται, το κρίσιμο «ραντεβού» θα πραγματοποιηθεί εντός των ερχόμενων εβδομάδων, το πολύ μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Άλλωστε τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και θα πρέπει να χαραχτεί άμεσα ο «δρόμος» που θα ακολουθήσει από τη νέα σεζόν η ομάδα. Αξίζει να θυμίσουμε ότι προς το παρόν η Γ Εθνική φαντάζει ως το ιδανικότερο… μονοπάτι για την «αναγέννηση» των Κρητικών. Εκτός όμως από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται του χρόνου οι παίκτες του ΟΦΗ, εξίσου σημαντικό είναι το ζήτημα της διοικητικής πυραμίδας και τα πρόσωπα που θα τη στελεχώσουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook