«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 15 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Tετάρτη 15 Απριλίου, στο Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL

Εν αναμονή της κρίσιμης γενικής συνέλευση συνεχίζονται οι διεργασία στο παρασκήνιο (με βολιδοσκοπήσει νυν μελών δεξιά και αριστερά), ωστόσο υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών,δεν έχει διαρρεύσει κάποιο σχήμα επιχειρηματιών ή ένας οικονομικά επίφανής παράγοντα που να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον.

ΦΩΣ: Μετράνε αντίστροφα για τη γενική συνέλευση στον ΟΦΗ
Μετράνε αντίστροφα για τη γενική συνέλευση στον ΟΦΗ. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ή το αργότερο την επόμενη αναμένεται η συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Ερασιτέχνη, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και πάνω από όλα να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, στην οποία θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ηρακλειώτικης ομάδας. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και μετά την έρευνα που έχουν κάνει οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναφορικά με την καλύτερη δυνατή λύση, όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ’ κατηγορία. Βέβαια, δεν έχει επικυρωθεί από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, που είναι και αυτοί που θα τρέξουν την ομάδα τις πρώτες δύσκολες ημέρες. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί ποιοι θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας την επόμενη χρονιά, καθώς ναι μεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον, επίσημα από κάποιους και ανεπίσημα από κάποιους άλλους, για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του ΟΦΗ, η ανάγκη «να είναι η ομάδα καθαρή από χρέη και απαλλαγμένη από αμαρτίες του παρελθόντος», προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία το συντομότερο δυνατό.
Sportday: Εν αναμονή επενδυτή

 Το πρώτο ζήτημα που απασχολούσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ. έπειτα από την αποβολή της κρητικής ομάδας από τη Superleague. ήταν το σε ποια κατηγορία θα παίξει. Αυτό όπως όλα δείχνουν, έχει λυθεί, καθώς οι «μελανόλευκοι» συμφωνούν ότι ο ρεαλισμός επιτάσσει τη συμμετοχή στη Γ Εθνική. Απομένει, όμως. το κυριώτερο: ποιος θα πάρει στους ώμους του τον ΟΦΗ. Το βάρος, έστω και χωρίς τα δυσβάσταχτα χρέη. είναι μεγάλο και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί άνθρωπος με τα εχέγγυα να «τρέξει» την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook