Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον ΟΦΗ και σε αυτό το πλαίσιο θα διαξαχθεί σήμερα Διοικητικό Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη.

Σε αυτό θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στην επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας. Θα γίνει καταγραφή των δεδομένων και γενικά μία επανεκτίμηση της κατάστασης λίγο πριν οριστεί και η Γενική Συνέλευση της ομάδας που θα καθορίσει το μέλλον της.

Θα συζητηθεί το πλάνο που υπάρχει ενώ μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη της Γ.Σ. που θα δρομολογήσει και τις τελικές εξελίξεις. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να έχουμε και επαναληπτική Γενική Συνέλευση, αν η πρώτη δεν εκλέξει μόνιμο διοικητικό σχήμα, στα τέλη Μαϊου ή το αργότερο αρχές Ιουνίου, που θα αποφασίσει και για το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου ο ΟΦΗ.

Νεότερο ενδιαφέρον δεν υπάρχει από κάποιον ή κάποιους για το “αύριο” του της Κρητικής ομάδας, τουλάχιστον στο.. “φως”, γιατί παρασκηνιακά γίνονται συνεχείς επαφές και περιμένουμε να δούμε πότε θα ανοιχτούν τα… χαρτιά και θα φανερώθουν οι προθέσεις τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook