“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 16 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα τελευταία ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ομάδα του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ συνεδριάζει εκτάκτου το ΔΣ του Ερασιτέχνη στα γραφεία του στο «Γεντί Κουλέ». Σκοπός τnς συνεδρίασης είναι να τεθούν επί τάππtos τα μέχρι τώρα δεδομένα αναφορικά με την επόμενη μέρα στον σύλλογο και να συζητηθεί η στάση που θα κρατηθεί στην καθοριστική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση, ίσως και στο σημερινό Δ.Σ. μεταξύ του προέδρου Tns ΠΑΕ, Νίκου Μαχλά, και του ομολόγου του Ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη. Ως γνωστόν, ο Μαχλάς βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου είχε σειρά επαφών με δικηγόροι ώστε να ενημερωθεί για τη διαδικασίας εκκαθάρισα. Μια διαδικασία αρκετά σημαντική για το «restart» που θα επιχειρήσουν οι Κρητικοί από την Γ Εθνική.

ΦΩΣ

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την ιστορική γενική συνέλευση στην οποία θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των «μελανόλευκων». Άπαντες στο «Γεντί Κουλέ» περιμένουν με αγωνία το «ραντεβού», που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών και ετοιμάζουν προσεχτικά τις προτάσεις τους για να τις θέσουν επί τάπητος και να συζητήσουν με «χειροπιαστά» στοιχεία τη ρεαλιστική απόδραση από το οικονομικό αδιέξοδο. Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να «τρέξουν» από σήμερα, καθώς η ατζέντα του Ερασιτέχνη περιλαμβάνει συμβούλιο για την «καυτή πατάτα» που… ταλαιπωρεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πέσει στο τραπέζι το θέμα για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Όμιλος τη νέα σεζόν και ουσιαστικά θα γίνει μια διερευνητική κουβέντα για το «τΓ μέλλει γενέσθαι» ενόψει της περιόδου 2015-16. Πάντως τη δεδομένη χρονική περίοδο όλα δείχνουν ότι θα χρειαστούν δύο ΓΣ για να μπει το… νερό στ’ αυλάκι, αφού η διαδικασία της «αναγέννησης» και της εκκίνησης από το σημείο «μηδέν» προβλέπεται άκρως χρονοβόρα. Η πρώτη συνέλευση θα αφιερωθεί πιθανότατα στην εξεύρεση λύσης αναφορικά με τη διοικούσα επιτροπή, η οποία δεν έχει δικαίωμα να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Έτσι, λοιπόν, μετά τη φημολογούμενη αίτηση που θα γίνει στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για νέα Δ.Ε., με επαυξημένες αρμοδιότητες, θα δρομολογηθεί η δεύτερη και καθοριστικότερη συνέλευση. Φυσικά τα αμέτρητα «θα» αποδεικνύουν ότι προς το παρόν ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε…
Σε ό,τι έχει να κάνει με αρκετούς παίκτες του ΟΦΗ, όσους δηλαδή έχουν παραμείνει στο Ηράκλειο, περιμένουν τις εξελίξεις για να δουν και να πράξουν αναλόγως. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ενταθούν οι κινήσεις και οι επαφές του Νίκου ΜαχΑά με τους συμβούλους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, χωρίς να έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής κάποιο νέο επί του θέματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook