“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 17 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 17 Απριλίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” και μέσω του Gentikoule δείτε τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να προετοιμάζεται για την παρουσία του στη Γ Εθνική κατηγορία, μια παρουσία που ευελπιστεί να μην κρατήσει περισσότερο από μία σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο και λόγω της πολύ καλής σχέσης του Νίκου Μοχλό με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Ελληνας τεχνικός κρατά στάση αναμονής και έχει πει πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα του Ηρακλείου και στη Γ Εθνική, αρκεί να υπάρχει πλάνο άμεσης επιστροφής. Οσον αφορά τις υπόλοιπες διοικητικές εξελίξεις, στη γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί σης 11 Μαΐου θα αποφασιστεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας στη Γ Εθνική, ενώ ο Νίκος Μοχλός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με διάφορους επιχειρηματίες της πόλης προκειμένου να στηρίξουν το πλάνο του.

ΦΩΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ ξεκίνησε στο Ηράκλειο με τον ορισμό της ημερομηνίας της γενικής συνέλευσης, η οποία αποφασίστηκε να γίνει ή στις 11 Μαΐου ή στις 18 του ίδιου μήνα. Αποκλειστικό θέμα θα είναι ο ορισμός νέας διοίκησης, η οποία θα οδηγήσει τον ΟΦΗ σε μια νέα γενική συνέλευση, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Κυρίως για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά. Μπορεί να φαντάζει δεδομένη η συμμετοχή στη Γ’ κατηγορία, κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει αλλαγή στην πορεία πλεύσης, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αλλάξουν κάποια από τα ως τώρα δεδομένα. Όπως και να έχει, και μόνο ο ορισμός της γενικής συνέλευσης αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την επόμενη ημέρα της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα η εξέλιξη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια και τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους για εμπλοκή στα κοινά της ΠΑΕ. Γιατί μπορεί ορισμένοι να εξέφρασαν επίσημα και άλλοι ανεπίσημα την πρόθεσή τους να ασχοληθούν με τά κοινά της ΠΑΕ, όμως πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα, αφού θα χρειαστεί να διαπιστωθεί πώς θα συγκροτηθεί η νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με θεωρητικές υποψηφιότητες και μένει να φανεί ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί αφού θα χρειαστεί να μοιραστούν καθήκοντα και αρμοδιότητες.

Goal

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ΟΦΗ και θα αφορά την ανάδειξη vέας διοίκησης, καθώς η νυν έχει διοριστεί από το Ειρηνοδικείο και δεν μπορεί φυσικά να αποφασίσει για θέματα μείζονος σπμασίας τα οποία έχουν σχέση με το μέλλον της Κρητικής ομάδας. Το νέο ΔΣ θα προκηρύξει νέα γενική συνέλευση (για τις αρχές Ιουνίου), η οποία και θα βάλει στο τραπέζι το restart από τη Γ Εθνική, την έναρξη των διαδικασιών για την εκκαθάριση της εταιρείας ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες – παράγοντες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook