«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 18 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 18 Απριλίου, τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» και μέσω του Gentikoule δείτε τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΟΦΗ
Για τις 15 Μαΐου οδεύει η γενική συνέλευση του ΟΦΗ, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Πάντα στόχος των «μελανόλευκων» είναι μέχρι τότε να έχουν τρέξει οι εξελίξει σε όλα τα μέτωπα, ώστε να μη χρειαστεί επαναληπτική, προς την κατεύθυνση αυτή, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, και του Νίκου Μαχλά.
Sportday: ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανοίγει τον δρόμο για διοικητικές ζυμώσεις και ερωτήματα. Θα προκύψει ισχυρή διοικητική λύση; Και αν ναι, ποια θα είναι αυτή; Ο Νίκος Μαχλάς που έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες θα είναι στην επόμενη μέρα της ομάδας; 0α κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο ή θα προκύψει κάποια άλλη κίνηση: Ο επιχειρηματίας. Φώτης Τσάλος φαίνεται πάντως να επιμένει και όπως ο ίδιος λέει τη Δευτέρα ετοιμάζει σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου «συνάντηση παραγόντων και επιχειρηματιών με θέμα τον ΟΦΗ».
ΦΩΣ: Κρίσιμο ραντεβού την προσεχή Δευτέρα
Κρίσιμο ραντεβού την προσεχή Δευτέρα. «Τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΟΦΗ τα τελευταία 24ωρα και οι ιθύνοντες του ιστορικού Ομίλου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να δρομολογηθεί η κομβική γενική συνέλευση του Μαΐου. Όπως όλα δείχνουν, το πολυαναμενόμενο «ραντεβού» θα πραγματοποιηθεί στις 15 ή στις 18 του τελευταίου μήνα της άνοιξης και τότε θα τεθούν επί τάπητος τα σημαντικά ζητήματα που «καίνε» τους «μελανόλευκους», με το θέμα της «επόμενης μέρας» να βρίσκεται φυσικά στην κορυφή ΐης ατζέντας. Ο Νίκος Μαχλάς είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδαλη και συμφώνησαν για μια συνάντηση που πρέπει να γίνει άμεσα, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το «αύριο» της ομάδας. Σύμφωνα με Τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όσα έχουν διαρρεύσει, οι δύο άνδρες θα τα πουν από κοντά τη Δευτέρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου/Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Παναγιώτης Σπυριδάκης και ο Νίκος Διαλυνάς θα εκπροσωπήσουν τον Ερασιτέχνη στη ΓΣ της ΠΑΕ.
Ο Ερασιτέχνης ετοιμάζει εκδήλωση στο «Γεντί Κουλέ» με το μήνυμα: «Τα παιδιά από τις υποδομές του ΟΦΗ είναι η ελπίδα για το αύριο του ΟΦΗ». Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής και περισσότερες οργανωτικές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα θα ζητηθεί η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας, για να προβληθεί η δυναμική και η δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook