“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 20 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Καθημερινές και πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ηράκλειο σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Επαφές που σκεπάζονται από πέπλο μυστηρίου, αλλά σε κάθε περίπτωση διαρροές υπάρχουν, όπως αυτή που αναφέρει τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Νίκο Μαχλά και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη, με βασικό θέμα -τι άλλο- τους χειρισμούς που θα ακολουθήσουν από κοινού για το εγγύς μέλλον των «μαυρόασπρων». Αυτό πού προκύπτει είναι ότι και οι δύο πλευρές φέρεται! να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μόνη διέξοδος για να μπορέσει ό ιστορικός σύλλογος να πατήσει ξανά στα πόδια του είναι! να ακολουθηθεί το μοντέλο της ΑΕΚ και να | επιδιωχθεί ο οικειοθελής υποβιβασμός στη Γ Εθνική. Παράλληλα, τονίστηκε το αυτονόητο, πως οι όποιες κινήσεις από εδώ και1 πέρα θα πρέπει να διαπνέονται από αίσθημα ενότητας ανάμεσα στα στελέχη του συλλόγου και με μοναδικό στόχο πώς θα βγει η ομάδα του Ηρακλείου από το αδιέξοδο Ιστο οποίο έχει περιέλθει. Σε αυτό το πεδίο εντάσσονται και άλλες κινήσεις που γίνονται σχετικά με την προσέγγιση παραγόντων από την περιοχή που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να |στηρίξουν ουσιαστικά αυτή την προσπάθεια. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ίσως και σήμερα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη συμμετοχή οικονομικών παραγόντων του Ηρακλείου, δίχως αυτοί να Ικατονομάζονται από τη στιγμή που κάποιοι έχουν επιβεβαιώσει και κάποιοι άλλοι όχι την πρόθεσή τους να αναμιχθούν ενεργά στα κοινά του συλλόγου. Επισήμως άλλωστε τηρείται σινίή ιχθύος και άπαντες παραπέμπουν για δημόσιες τοποθετήσεις και; αποφάσεις στη γενική συνέλευση του συλλόγου που θα διεξαχθεί οριστικά τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Ώρα των Σπορ

Με ανυπομονησία περιμένουν άπαντες στο στρατόπεδο του ΟΦΗ την Γενική Συνέλευση στην οποία θα γίνει γνωστό η κατηγορία που θα μετέχει η ομάδα την νέα σεζόν. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι οι ασπρόμαυροι να αγωνιστούν στην Γ Εθνική ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα Μαΐου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook