“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 21 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 21 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ετοιμος να αναλάβει πρωτοβουλία για διοικητική λύση στον ΟΦΗ είναι ο Μανόλης Παπακαλιστης, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος. Πρόθεση του είναι να συγκεντρωθούν ορισμένοι επιχειρηματίες και να βάλουν κάποια χρήματα που θα επιτρέψουν στην ομάδα να κινηθεί χωρίς πρόβλημα στη Γ Εθνική. 0 Παπακαλιάτης ήταν και ο μοναδικός επιφανής επιχειρηματίας του Ηρακλείου που εμφανίστηκε στο χθεσινό προσκλητήριο του επίδοξου επενδυτή Φώτη Τσάλου. 0 Παπακαλιάτης είπε στους παριστάμενους: «Κύριοι, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χρήματα μπορείτε να βάλετε στον ΟΦΗ; Προσωπικά μπορώ να βάλω μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ». 0 Τσάλος απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει 50 χιλιάδες ευρώ και κάπου εκεί τελείωσε η σεμνή τελετή, καθώς δεν υπήρξε συνέχεια. Μάλλον δικαιώνονται όσοι εξαρχής δεν είχαν πάρει σοβαρά τη συγ0 αναλάβει κεκριμέ νη π ρω τοβουλία.

ΦΩΣ

Η οριστικοποίηση για τις 18 Μαΐου της διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης που θα αποτελέσει την απαρχή των εξελίξεων στον ΟΦΗ σήμανε την έναρξη των συζητήσεων σε επίπεδο παραγόντων αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ηδη χθες έγινε μια πρώτη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με πρωτοβουλία του Φώτη Τσαλού, ο οποίος είχε εκφράσει δημοσίως την πρόθεσή του να αναμιχτεί στα | κοινά της ΠΑΕ. Στην πρώτη αυτή συνάντηση μπορεί να μην υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς ενδιαφεί ρομένων, όμως όσο θα πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης τόσο θα εντείνονται οι συναντήσεις αυτές, καθώς θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών παραγόντων της πόλης του Ηρακλείου για ενασχόληση με την ΠΑΕ.
Και όλοι αυτοί θέτουν ως «αναγκαία και ικανή συνθήκη» για την εμπλοκή τους στο νέο εγχείρημα «να είναι ο ΟΦΗ απαλλαγμένος από αμαρτίες και οικονομικά βάρη του παρελθόντος». Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στην πλειονότητά τους οι ενδιαφερόμενοι, αν όχι στο σύνολο τους, περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στη συνέχεια να μπουν σε ουσιαστικές συζητήσεις. Και βέβαια επαναλαμβάνεται η εκτίμηση ότι ο υποβιβασμός στη Γ’ κατηγορία αποτελεί την καλύτερη λύση.

Goal

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και θα μπει το νερό στο αυλάκι όσον αφορά την επόμενη μέρα. Οσο πλησιάζει ο καιρόε θα ξεκαθαρίζει και το τοπίο, με το σενάριο της Γ’ Εθνικής να παραμένει το πιθανότερο και αυτό τns αγοράς ΑΦΜ ομάδας που αγωνίζεται στην Football League να έχει πολύ λίγες πιθανότητες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook