Δανδάλης: “Όλοι μονιασμένοι για το καλό του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Δανδάλης με δηλώσεις του στο Gentikoule τονίζει ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πορευτεί μονιασμένος και ενωμένος για το καλό του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις αφού μετά, όταν αποφασιστεί, η πτώση της ομάδας στην Γ’ Εθνική και η μετάβαση στη νέα εποχή θα περάσει μέσα από τις δικές του ενέργειες καθώς ως μεγαλομέτοχος θα δώσει το χρίσμα σε εκείνον ή εκείνους που θα δείξουν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Γιάννης Δανδάλης μιλάει στο Gentikoule και λέει αρχικά πως “πρέπει να είμαστε μονιασμένοι και ενωμένοι από εδώ και στο εξής. Σημασία έχει να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει δυνατός και χωρίς  από τα λάθη του παρελθόντος. Όλοι μαζί και ο κόσμος, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται” και συνεχίζει αναφερόμενος στην συνάντηση της προηγούμενης Παρασκευής με το Νίκο Μαχλά: “Με το Νίκο έγινε μια συζήτηση μέσα σε άριστο κλίμα και με κατανόηση για το τι χρειάζεται να γίνει από εδώ και στο εξής. Το στοιχείο της ενότητας πρέπει να είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει τον ΟΦΗ από εδώ και στο εξής”.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρεται στο μέλλον υπογραμμίζοντας πως “ότι έγινε στο παρελθόν, έγινε. Δυστυχώς για τον ΟΦΗ, δεν έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει μέσα από σωστές και συνθήκες διαφάνειας να προχωρήσουμε ώστε ο ΟΦΗ να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον και να επιστρέψει στην θέση που αξίζει να βρίσκεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook