“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 22 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ είναι ο Μανώλης Παπακσλιάτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος, κάποια εποχή, της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου στην Α1 και μέτοχος αλλά και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ επί προεδρίας Κουράκη έχει εκφράσει τη διάθεση, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, να βρει τους παράγοντες εκείνους που θα οδηγήσουν τον ΟΦΗ στο επόμενο βήμα. Ανάμεσα στους επιφανείς επιχειρηματίες και παράγοντες που βρίσκονται στα υπόψη του Παπακαλιάτη είναι οι Θόδωρος Βασιλάκης, Αντώνης Καράτζης, Καλουτσάκης, οι ιδιοκτήτες των Σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης αλλά και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια. Στόχος του Παπακαλιάτη είναι αφενός να βρεθούν χρήματα για τις επόμενες χρονιές της ομάδας του Ηρακλείου και αφετέρου να δοθεί βάρος στις ακαδημίες της ομάδας, προκειμένου να αποτελέσουν το στήριγμα του ΟΦΗ. Την ίδια στιγμή ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Μανώλης Φωτάκης σε επικοινωνία που είχε με αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Εμπορίου ενημερώθηκε πως με βάση την κείμενη νομοθεσία θα πρέπει να γίνουν δύο γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα. Στην πρώτη θα εκλεγεί διοίκηση η οποία θα οδηγήσει την ομάδα σε νέα γενική συνέλευση και σε αυτή θα ληφθεί η τελική απόφαση.

Goal

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αίγυπτο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μαχλάς. Η παρουσία του στη χώρα των πυραμίδων μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ως γνωστόν ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωροε Β’ είναι θείος του προέδρου της ΠΑΕ. Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδύασαν το ταξίδι του ισχυρού άνδρα των «μελανόλευκων» με τις εξελίξεις στον ΟΦΗ χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται. Από την πλευρά του ο Μανώλης Παπακαλιάτης τόνισε πως ξεκινάει ο ίδιος κύκλο επαφών με επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

Live Sport

Στο Κάιρο αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου δώσει το «παρών» στα θυρανοίξια του I N. Αγ. Γεωργίου. Και βέβαια η παρουσία του στην Αίγυπτο δεν είναι τυχαία, αφού ως γνωστόν θείος του Νίκου Μαχλά είναι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β’. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής αναμένεται να συνδυάσει το ταξίδι του στην Αίγυπτο με τις εξελίξεις στον ΟΦΗ καθώς έχει επαναλάβει ουκ ολίγες φορές ότι η λύση για τους Κρητικούς είναι να βρεθεί έναε επενδυτής ο οποίος αναζητείται παντού, ακόμη και στη χώρα της Αφρικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook