“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 23 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Και επίσημα πλέον, μέσω της ανακοίνωσης για πρόσκληση μετόχων σε γενική συνέλευση, η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ θα σημάνει στις 18 του επόμενου μήνα οπότε και ορίστηκε να διεξαχθεί. Επίσημα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι απολογισμός-έγκριση πεπραγμένων της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ που θέλουν να επισπεύσουν τις εξελίξεις θα προσπαθήσουν να… συμπυκνώσουν τις διαδικασίες παίρνοντας την απόφαση και για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ την καινούργια χρονιά. Εκείνο που μένει να διευκρινιστεί ως προς το τελευταίο κομμάτι, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, είναι κατά πόσαν νομιμοποιείται αυτή η γενική συνέλευση να πάρει μια τέτοια απόφαση, πράγμα που θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας και γνωμοδότησης των νομικών της ΠΑΕ. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας η επαναληπτική γενική συνέλευση έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης συνεχίζει τις επαφές και τις συζητήσεις με ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν παραγοντικά αλλά και οικονομικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας έτσι ώστε να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο ως προς τον τρόπο και τη δομή της λειτουργίας της για τα επόμενα δύο χρόνια. Όσον αφορά τον Νίκο Μαχλά για την ώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τη διάθεσή του να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ, από διοικητικό πόστο. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μένει να διευκρινίσει τις προθέσεις του μετά την επιστροφή του στο Ηράκλειο.

Εφημερίδα των Συντακτών

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εξελίξεις για το μέλλον του ΟΦΗ. Η πρώτη γενική συνέλευση ορίστηκε στις 18 Μαΐου, από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, θα δώσει το έναυσμα για τη δεύτερη και πιο κρίσιμη Γ.Σ. της 1ης Ιουνίου. Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Κρητικός σύλλογος με τον επικρατέστερο να είναι εκείνος της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook