“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 25 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 25 Απριλίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Mε… μισό μάτι βλέπουν αρκετοί στο Ηράκλειο μια ενδεχόμενη ενασχόληση του Φώτη Τσάλου μετά στα διοικητικά του ΟΦΗ. Τα αρνητικά σχόλια για τον πρόεδρο της Χερσονήσου γίνονται ολοένα και περισσότερα όσο περνούν οι ημέρες καθώς σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην κρητική πρωτεύουσα, ο ουγκεκριμένος δεν πρόκειται να βρει… συμμάχους προκείμενου να εμπλακεί με τον σύλλογο.

Γάτα

Ανοιχτό παραμένει κατά όπως φαίνεται το ενδεχόμενο ο Νίκος Μαχλάς να συμμετέχει στην επανεκκίνηση του ΟΦΗ έπειτα από την αποχώρηση της κρητικής ομάδας από την Σούπερ Λίγκα. Κάτι πάντως που να θυμίσουμε έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα «θέλω» και την «επιταγή» των οργανωμένων οπαδών που με καυστική ανακοίνωσή τους λίγες ημέρες μετά το «exit» από την Σούπερ Λίγκα ζήτησαν από όλους τους διοικητικά εμπλεκόμενους με τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια να αποχωρήσουν και να μην ασχοληθούν στο νέο ξεκίνημα. «Απαιτούμε την απομάκρυνση σας και τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης με πραγματικό όραμα. Απαιτούμαι την επαγρύπνηση του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ή οποιουδήποτε arirlou δορέα αποδασίσει για την τύχη της ομάδας μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση και πρόσθετε: «Προειδοποιούμε ξανά αυτούς που συνέδεσαν το όνομα τους με την ολική καταστροφή του Ο.Φ.Η. μας, να απομακρυνθούν εδώ και τώρα γιατί η υπομονή μας έχει ήδη εξαντληθεί»

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook