“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 27 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την ευαρέσκεια του για την επιτυχία που χαρακτήρισε την «Ασπρόμαυρη συνάντη^ ση» στο πλαίσιο της λειτουργίας των ακαδημιών του ΟΦΗ εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης. Μετά το πέρας της σχετικής ημερίδας, ο διοικητικός ηγέτης των Κρητικών σχολίασε: «Παρ’ ότι η εκδήλωση έγινε σχετικά γρήγορα στο οργανωτικό της κομμάτι, νομίζω ότι πέτυχε τον σκοπό της. Να αναδείξει δηλαδή τη δυναμική του ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι παρ’ ότι η χρονιά δεν ήταν καλή για την ομάδα μας, υπάρχει αύριο και ελπίδα. Η ελπίδα είναι τα παιδιά αυτά και πιστεύουμε όλοι ότι η επόμενη μέρα για τον σύλλογό μας συνολικά θα είναι καλή. Ευχαριστώ τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ ».

Goal

Ο Nίκος Μαχλάς αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι επαφές για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Αλλωστε ο χρόvos πιέζει και στις 18 Μαΐου έχει οριστεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση. Όπως έχουμε αναφέρει, σε αυτήν αναμένεται να αποφασιστεί και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν οι «μελανόλευκοι» τη νέα σεζόν, με τη Γ Εθνική να φαντάζει ως η επικρατέστερη λύση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook