“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 28 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Πώς και πώς περιμένουν να μάθουν κάποια νέα οι φίλοι του ΟΦΗ για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Και καθώς, για την ώρα τουλάχιστον, επίσημα έχουν εμπλακεί οι Μανώλης Παπακαλιάτης και Νίκος Μαχλάς (ή δείχνουν διατεθειμένοι να ασχοληθούν), είναι φυσικό να περιμένουν να ακούσουν κάποια ευχάριστα από το στόμα τους. Από την πλευρά τους οι δύο άνδρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε βιαστικές συζητήσεις και συνεργασίες, καθώς από την αρχή της καινούργιας προσπάθειας θα μπουν γερές βάσεις, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και καταστάσεις που ταλαιπώρησαν τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσο πλησιάζει η 18η Μαΐου, ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, τόσο θα εντείνονται οι διαπραγματεύσεις, ώστε και οι δύο να μιλήσουν «με διευθύνσεις και ονόματα» και πολύ περισσότερο να παρουσιάσουν συγκεκριμένες προτάσεις στη γενική συνέλευση, προκειμένου να προκύψει νέα διοίκηση. Ζητούμενο και για τους δύο αλλά για ενδεχόμενο τρίτο πόλο αναζήτησης ανθρώπων που έχουν πρόθεση να ασχοληθούν, είναι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας ή τουλάχιστον ένας όμιλος επιχειρηματιών από τον οποίο ένας να ασχοληθεί και να ηγηθεί της προσπάθειας για να καταφέρει ο ΟΦΗ να βρει τον δρόμο του.

Ώρα των Σπορ

Τα αποτελέσματα των νέων επαφών ίου Νίκου Μαχλά, που επέστρεψε από την Αίγυπτο, περιμένουν άπαντες στον ΟΦΗ. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει στη νέα εποχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook