Οι 80 κρίσιμες μέρες του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σχεδόν 40 μέρες έχουν περάσει από την οριστική αποχώρηση του ΟΦΗ από το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ οι επόμενες 40 μέρες που ακολουθούν θα κρίνουν τα πάντα για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας.

Γνωρίζαμε, από τον Ιούλιο Βερν, οτι ο… γύρος του κόσμου μπορεί να γίνει σε 80 μέρες, όμως τώρα βιώνουμε την πορεία του ΟΦΗ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Στα τέλη του Μάρτη, συγκεκριμένα στις 21, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και 40 μέρες μετά η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε και καμία… σούπερ εξέλιξη.

Αυτή αναμένεται, και περιμένουν όλοι, να υπάρξει το επόμενο 40ήμερο, γιατί οι μέρες που ακολουθούν, τον καυτό Μαϊο, με την Γ.Σ στις 18/5,αλλά και στις αρχές του Ιούνη που αναμένεται να γίνει η δεύτερη, θα κρίνουν τα πάντα για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας.

Προς το παρών Νίκος Μαχλάς, Μανώλης Παπακαλιάτης, και Ερασιτέχνης ΟΦΗ φαίνεται οτι κινούνται δραστήρια για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι, ενώ η επιλογή της Γ’ εθνικής φαίνεται οτι αποτελεί, αυτήν την στιγμή, την μοναδική επιλογή για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook