“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 29 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα μέχρι τη γενική συνέλευση της 18ης Μαΐου και περιμένουν να ακούσουν τα μαντάτα από τους τρεις άξονες, οι οποίοι έχουν αναλάβει να τρέξουν τις διαδικασίες μέχρι την ημέρα εκείνη, ώστε να έχουν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες λύσεις. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες του νησιού, θέλοντας να διαπιστώσει κατά πόσο είναι εφικτό να οργανώσει μια ομάδα στην οποία δεν θα ηγείται ο ίδιος κατ’ ανάγκη, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για να αναλάβει τον ΟΦΗ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Νίκο Μαχλά που έχει τον δικό του κύκλο επαφών, ενώ και ο Ερασιτέχνης έχει ανάλογο ρόλο από την πλευρά του, προκειμένου να διευρυνθεί η βάση αναζήτησης ενόψει της συγκρότησης της νέας διοίκησης που θα προκύψει από τη γενική συνέλευση. Εκείνο που παραμένει αδιευκρίνιστο για την ώρα είναι κατά πόσο αυτοί οι τρεις άξονες ενδέχεται κάποια στιγμή να συμπυκνωθούν σε ένα, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς όμως και να αποκλείεται να συμβεί. Άλλωστε ακόμη απομένουν περίπου είκοσι ημέρες μέχρι τη γενική συνέλευση και για τήν ώρα καμιά από τις τρεις πλευρές δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων που γίνονται.

Έθνος

Στα χέρια ενός ιδιαίτερα πλούσιου επιχειρηματία προσπαθεί ο Νίκος Μαχλάς να παραδώσει τον ΟΦΗ. Και λέγεται πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πείσει τους εκπροσώπους του πως αξίζει να επενδύσει στον σύλλογο και στο Ηράκλειο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει βάλει τα.~ μεγάλα μέσα. Βέβαια, δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις του κι έτσι πολλοί είναι αυτοί και μέσα στον σύλλογο που τις συνδέουν με το πρόσφατο ταξίδι του στην Αίγυπτο, όπου επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’, ο οποίος είναι θείος του (αδελφός της μητέρας του).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook