Υπάρχει και το “Γεντί Κουλέ”…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί, προς το παρόν, η ομάδα να είναι στον “αέρα” όμως ένα σημαντικό ζήτημα εν όψει της νέας χρονιάς είναι και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ.

Πολύ σημαντικές εκκρεμότητες για την επόμενη σαιζόν είναι οι εργασίες που χρειάζεται να γίνουν τόσο στο “Γεντί Κουλέ”, όσο και στο “Βαρδινογιάννειο”. Τόσο το κεντρικό γήπεδο, όσο και το αθλητικό κέντρο χρειάζονται ένα γενναίο “λίφτινγκ” εν όψει της νέας χρονιάς καθώς με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω η φροντίδα της σημαντικότερης κληρονομιάς του ΟΦΗ. Οι υποχρεώσεις της ομάδας κυρίως σε ότι αφορά το θέμα της λειτουργίας της αλλά και της συντήρησης των εγκαταστάσεων τρέχουν αλλά η έλλειψη οικονομικών πόρων έχει φρενάρει κάθε εξέλιξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια το κεντρικό γήπεδο συντηρούνταν από την ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ και ο συντηρητής του πληρωνόταν από την ΠΑΕ μέσω της Σούπερ Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο το Γεντί Κουλέ όσο και το Βαρδινογιάννειο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται παρεμβάσεις για να μπορούν να εξυπηρετούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μάλιστα στο κεντρικό γήπεδο θα πρέπει να γίνουν σημαντικά έργα για να μπορέσει τη νέα περίοδο να πάρει την άδεια και να χρησιμοποιείται από τον ΟΦΗ για τα παιχνίδια του, όπου κι αν αγωνίζεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook