“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 30 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Τις επαφές συνεχίζει από χην πλευρά του για χην επόμενη μέρα στον ΟΦΗ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε συζητήσει με επιχειρηματίες ώστε να βρεθούν στο πλευρό του για την επόμενη σεζόν και σύντομα αναμένεται να προκύψουν βάσιμα αποτελέσματα.

ΦΩΣ

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το «αύριο» του ΟΦΗ και την πολύ δύσκολη θέση στην οποία περιήλθε φέτος ο ιστορικός Όμιλος. Πέραν των «ζυμώσεων» και ορισμένων εποικοδομητικών συζητήσεων, δεν υπάρχουν νεότερα από το «μέτωπο», ή από την άλλη, ενδέχεται οι εμπλεκόμενοι να κρατούν ως εφτασφράγιστο μυστικό τις ενέργειές τους και την πορεία των κινήσεων τους. Να θυμίσουμε ότι βάσει όσων έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, για το άμεσο μέλλον των Ηρακλειωτών «τρέχουν» οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τη στάση του επί του ζητήματος. Στους τρεις παραπάνω άξονες διαδραματίζονται οι όποιες εξελίξεις και ουσιαστικά οι προαναφερθέντες δείχνουν ότι προτίθενται να πάρουν, σε πρώτη φάση, ένα σημαντικό μέρος του βάρους στις πλάτες τους. Σε γενικές γραμμές και από αυτά που έχουν διαρρεύσει, οι διεργασίες συνεχίζονται ενόψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί τη 18η Μαίου, ωστόσο οριστικές αποφάσεις δεν πάρθηκαν, ούτε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας. Εν ολίγοις, με τη στασιμότητα και το «σκάκι» στο παρασκήνιο να κυριαρχούν, η αγωνία των Ηρακλειωτών συνεχίζεται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook